1. března 2012 • 11:43

Brankář si dal neuvěřitelný vlastňák při výkopu! Trochu foukalo...

Autor: mt
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Tohle byl zase úlet! Brankář Maccabi Haifa Assaf Mendes si dokázal při odkopu z malého vápna dát vlastní gól. A to nestál čelem k vlastní bráně! Nevěříte? A jak se to mohlo stát? Inu, s velkou nadsázkou se dá říci, že během zápasu trochu foukal vítr...



Ve skutečnosti během přátelského utkání mezi izralským týmem Maccabi Haifa a ukrajinským Dynamem Kyjev panovaly opravdu nehostiné podmínky.

Na stadionu v Haifě se snad všichni čerti ženili. Utkání se hrálo za silného větru, který spíše připomínal orkán či vichřici.

Na nepříznivé počasí nejvíce doplatil domácí brankář Assaf Mendes, kterému se povedlo něco, co se stane jednou maximálně dvakrát za deset let... Při odkopu od vlastní brány se dostal ve vzduchu míč do silného poryvu větru.

VIDEO: Brankář Maccabi Haifa a jeho neskutečný vlastňák

Ten míč nejen v nejvyšším místě výkopu zastavil, ale automaticky zpátky putoval k bráně zoufalého domácího gólmana. Ten nestačil zareagovat a kulatý nesmysl skončil za jeho zády.

Dokonce ani hráči hostojícího Dynamu Kyjev se nijak extra neradovali, spíše byli udiveni z toho, co se přihodilo a měli z kuriózního vlastence náramnou legraci.

VIDEO: Další případ vlastňáka proti přírodě

Vstoupit do diskuse
3
Články odjinud


Články odjinud