Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Zase lhal! Plavec Lochte tvrdil, že je „single“. Přitom už měsíce randil s modelkou

Autor: ija

Americký plavec Ryan Lochte (32), který se během olympiády v Riu znemožnil, když si vymyslel, že byl spolu s dalšími plavci přepaden a okraden, se nedávno zasnoubil. S pětadvacetiletou modelkou z Playboye Kaylou Rae Raidovou prý chodí devět měsíců. Jenže ještě v létě tvrdil, že je nezadaný! Notorický lhář se teď vymlouvá, že říkat, že je bez přítelkyně, mu předepisovaly smlouvy.

Usvědčený lhář Ryan Lochte (32) vyfasoval za svou pohádku o přepadení v Riu de Janeiro trest od americké plavecké federace a do bazénu se bude moci vrátit až v červnu příštího roku. Co se vlastně v Riu stalo? Lochte a jeho kumpáni z plavecké reprezentace USA slavili štafetové zlato tak vehementně, že se opili a začali demolovat zařízení benzínové stanice. A aby zametli stopy, vymysleli si historku o přepadení. Byli prý okradeni ozbrojenými muži! Lochte má smůlu, mezi kolegy z americké plavecké reprezentace byl nejznámější, proto se mu všechno věřilo a proto taky je teď právě on prototypem největšího lháře.

A jak se nedávno ukázalo, lhal i při dalších příležitostech. V jednom z rozhovorů během olympiády tvrdil, že je nezadaný, jenže pak vyšlo najevo, že od ledna randí s modelkou Kaylou. Teď se vymlouvá, že říkat, že je bez přítelkyně, mu nařizovala smlouva. Neupřesnil ale, která společnost mu stanovila takovou podmínku. Tak jako tak, donedávna měl čtyři velké sponzory, všichni ho ale kvůli aféře opustili.

Teď, když nesmí závodit v plavání, má šestinásobný olympijský vítěz času habaděj. Plánuje si otevřít obchod s oblečením výhradně černé barvy a horlivě chystá svatbu. S modelkou z Playboye Kaylou Rae Reidovou se zasnoubil před pár týdny. O ruku ji požádal v helikoptéře a vytasil se s prstýnkem s obřím diamantem. A teď se chce účastnit všech svatebních příprav. „Chci do toho zasáhnout v každém směru, včetně vybírání dortů, kytic, oblečení, prostě všeho,“ básnil.

Otázka je, jestli zase nelže. Bude mu vůbec ještě někdy někdo věřit?