Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Podprsenka, bikiny... Sestra útočníka Realu Moraty ukázala, že se nestydí

Autor: iSport.cz

Budu slavnější než brácha, řekla si nejspíš Marta Abril, sestra fotbalového útočníka Realu Madrid Alvara Moraty. A vzala útokem sociální sítě. Stačilo pár odvážných snímků v podprsence nebo bikinách a na Instagramu ji rázem sleduje padesát tisíc lidí. Těžko říct, kolik z nich fandí Realu Madrid, ale o popularitu sympatická mladá dáma nouzi nemá.

Ohromující, okouzlující. Marta Abril Moratová se rozhodla ukázat světu, že v její rodině nestojí za pozornost jen její bratr – šikovný fotbalový útočník – který je momentálně hráčem Realu Madrid.

Mladá žena žijící v Madridu bratra na sociálních sítích často dává najevo, jak bratrovi fandí. Chodí i přímo fandit na stadion. Teď ale také sama na sociálních sítích zatopila pod kotlem. A to podívání stojí za to.

Neváhá zapózovat v podprsence, jindy pak leží v posteli. A komu by to nestačilo, dočká se i snímků v bikinách, nebo uměleckých fotografií. Tohle její bratr fotbalista těžko překoná… A popularita krásky nabírá na síle. Na sociálních sítích už má padesát tisíc fanoušků, kteří sledují, zda náhodou nepřidala na internet nějakou žhavou novinku.

NA SEXY FOTKY MORATOVY SESTRY SE PODÍVEJTE V GALERII

Marta Abril nemá o nedostatek fanoušků nouzi
Marta Abril nemá o nedostatek fanoušků nouzi

Real Madrid - Celta Vigo: První gól po návratu v La Lize! Morata poslal Real do vedení 1:0
Video se připravuje ...