Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Král Ronaldo! Ukázal novou přítelkyni, „Zoufalá manželka“ chtěla selfie

Autor: med

Šampion na hřišti i mimo něj. Cristiano Ronaldo ovládl anketu FIFA o nejlepšího hráče světa a rovnou se pochlubil svojí novou přítelkyní Georginou Rodriguezovou. Pro zamilovaný pár to byla vůbec první společenská akce, na které se spolu veřejně ukázali. Krásná Georgina však nebyla jediná dáma, která měla oči pro borce Realu. Celým večerem provázela herečka Eva Longoria, známá například ze seriálu Zoufalé manželky. S oceněnými fotbalisty si pořídila selfie. V GALERII se podívejte, kdo všechno dorazil na slavnostní vyhlášení v Curychu.

"Na rok 2016 nikdy nezapomenu. Myslím, že trofeje hovoří samy za sebe. Ukazují, že lidé nejsou slepí a sledují zápasy," řekl ve své děkovné řeči portugalský fotbalista, který také poděkoval svým spoluhráčům a trenérům. „Díky za vše, co jste pro mě udělali. Bez vás bych všech těch úspěchů nedosáhl,“dodal.

GALERIE | Ronaldo vyvedl přítelkyni, přála mu i slavná herečka

Cristiano Ronaldo vyvedl na slavnostní ceremoniál jako tradičně svého syna a poprvé i svoji přítelkyni Georginu Rodriguezovou
Cristiano Ronaldo vyvedl na slavnostní ceremoniál jako tradičně svého syna a poprvé i svoji přítelkyni Georginu Rodriguezovou

Zároveň si vzpomněl na rivaly z Barcelony, kteří se slavnostního ceremoniálu nezúčastnili, jelikož měli v neděli večer ligový zápas a ve středu je čeká odveta osmifinále Španělského poháru, ve kterém první duel prohráli.

„Mrzí mě, že tu nejsou žádní hráči Barcelony, ale jejich důvody pro absenci jsou samozřejmě pochopitelné,“ uvedl Ronaldo na adresu Messiho a spol.

Hvězdný kanonýr prožil nejlepší rok kariéry. Portugalsko jako kapitán dovedl k premiérovému zlatu na evropském šampionátu, s Realem Madrid zase vyhrál Ligu mistrů i klubové mistrovství světa. V 55 soutěžních zápasech uplynulého roku dal 51 gólů.