Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

První vzkaz nové Ronaldovy přítelkyně: Pochválila si miláčka!

Autor: iSport.cz, med

Na vyhlášení ceny FIFA pro nejlepšího hráče světa vzbudil její vítěz Cristiano Ronaldo velkou pozornost, ale pohledy fotografů, novinářů a přítomných hostů se upíraly také na jeho novou přítelkyni Georginu Rodriguezovou. Fanoušky čerstvého držitele Zlatého míče jistě potěší, že si jeho nová partnerka založila twitterový účet a hned první příspěvek věnovala svému miláčkovi.

O Cristianu Ronaldovi se píše dennodenně, ale fanoušci mohou mít zajímavé zprávy ze soukromí hned z první ruky! Ronaldova přítelkyně Georgina Rodriguezová si totiž založila Twitter a hned v prvním příspěvku přidala fotku z vyhlášení cen FIFA.

K hromadné fotografii s Cristianem a jeho rodinou napsala: "Všechno úsilí je odměněno. Zaslouženě." Na svého nového partnera je jistě pyšná, protože Cristiano Ronaldo v minulém roce ovládl Zlatý míč, vyhrál Ligu mistrů a dotáhl Portugalsko k titulu mistrů Evropy.

"Na rok 2016 nikdy nezapomenu. Myslím, že trofeje hovoří samy za sebe. Ukazují, že lidé nejsou slepí a sledují zápasy," řekl ve své děkovné řeči portugalský fotbalista, který také poděkoval svým spoluhráčům a trenérům. „Díky za vše, co jste pro mě udělali. Bez vás bych všech těch úspěchů nedosáhl,“ dodal.

Zároveň si vzpomněl na rivaly z Barcelony, kteří se slavnostního ceremoniálu nezúčastnili, jelikož měli v neděli večer ligový zápas a ve středu je čeká odveta osmifinále Španělského poháru, ve kterém první duel prohráli.

„Mrzí mě, že tu nejsou žádní hráči Barcelony, ale jejich důvody pro absenci jsou samozřejmě pochopitelné,“ uvedl Ronaldo na adresu Messiho a spol.

Hvězdný kanonýr prožil nejlepší rok kariéry. Portugalsko jako kapitán dovedl k premiérovému zlatu na evropském šampionátu, s Realem Madrid zase vyhrál Ligu mistrů i klubové mistrovství světa. V 55 soutěžních zápasech uplynulého roku dal 51 gólů.

Otcovu trofej si potěžkal i Cristiano junior
Otcovu trofej si potěžkal i Cristiano junior