Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Čeští sportovci rádi velké balony: Které jsou nejhezčí?

Autor: qp, bke

FOTOGALERIE - Jiří Šlégr chodí s Lucií Královou. Ta zpráva proběhla tiskem takovou rychlostí, že se ještě oba ani nestačili vzpamatovat. Nejsou prvním slavným párem "sportovec versus vnadná modelka". Takových je víc. Podívejte se.

Blesk.cz


373313:gallery:true:trueStalo se pravidlem, že k bohatým a slavným sportovcům patří sexy partnerky. Ať už zapnete internet, televizi nebo otevřete noviny, všude je vidíte. Hubené, přitažlivé a vnadné. To je základ.

Jen si představte, že jste celosvětově uznávaný sportovec. Slavný jste dost. Zajištěné máte i pravnoučata. A doma rozcuchanou, pořád neupravenou a naprosto asexuální manželku.

Že to nejde? Máte pravdu. Nejde to! V takovém případě potřebujete pořádnou sexbombu, se kterou obrazíte všechny večírky. A ještě si rád od kámošů vyslechnete: "Ta tvoje, to je kost! A to Bentley... Hmmm."

Hana Mašlíková
Hana Mašlíková

Missky a modelky, to je pro slavné sportovce lákadlo. Vždyť Jiří Šlégr je  posledním důkazem! I když - kdo ví, třeba sbalil Lucii Královou na sociální cítění...

Lucie KrálováFoto Foto Blesk – Dana Kolářová a abl
"Ano, jsme spolu," potvrdila informaci Blesk.cz Králová. "Ale víc se k tomu nebudu vyjadřovat," odmítla dál jakkoliv vztah se Šlégrem rozebírat.

Skoupý na slovo byl i olympijský vítěz z Nagana. "Tak nějak to je, jsme teprve na začátku," řekl se smíchem v hlase.

Ale není jediný. Vnadnou krásku si našel Tomáš Řepka. Vztah s Vlaďkou Erbovou tajil tak dlouho, než všechno prasklo. Jmenovec Ujfaluši zase dlouho chodil se zprávařkou z Novy Michaelou Ochotskou.

Holt prsatice jedna vedle druhé. A můžeme pokračovat - fotbalový reprezentant Marek Jankulovski se může chlubit půvabnou manželkou Janou, jeho někdejší parťák z reprezentace Koller má zase krásnou Hedviku, Alena Šeredová ulovila brankáře Juventusu Buffona... A to je jen stručný výčet. Další najdete v obsáhlé fotogalerii.

Lucie HadašováFoto pro Blesk – Jan Tůma (FHM)

297951:gallery:true:true

Hana Mašlíková
Hana Mašlíková