Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Paraguayská oslava výhry nad Brazilci: Prsa ven!

Autor: Pavel Krejča (Blesk)

FOTOGALERIE - Mistrovství Jižní Ameriky zažilo další šok. Po Argentině vypadla ve čtvrtfi nále i Brazílie, která prohrála s Paraguayí na penalty (po prodl. 0:0). I když bude další fáze turnaje bez líbivých kliček kanárků, většina mužů nesmutní. Paraguay má totiž nejsvůdnější fanynky, které při zápasech na tribunách ochotně ukazují své kypré přednosti – supermodelky Larissa Riquelme či Patty Orue na tom dokonce staví kariéru!

Když hrají týmy z Jižní Ameriky, z fotbalu se stává vzrušující podívaná! Bohem obdařené ženy na stadionech poskakují jen v bikinách, obtažených dresech nebo podprsenkách, ze kterých vyskočí pořádný balon.

Není to náhoda. Vyšňořené dámy to dělají záměrně. Mají z toho peníze! Vše odstartovala známá paraguayská modelka Larissa Riquelme.

Pohledná bruneta se dostala do povědomí veřejnosti při loňském šampionátu v Jihoafrické republice, v jehož průběhu prezentovala k prasknutí narvaný dekolt do každé kamery a fotoaparátu.

Jelikož byly tyto snímky a šoty velmi sledované, nabídlo jí několik firem spolupráci. Riquelme začala rýžovat na tom, že má na ňadrech natisknutou reklamu.

„Díky, kluci. Sice jsem ztratila hlas, ale stojí to za to. Vaše vítězství nad Brazílií bylo vzrušující,“ jásala včera paraguayská sexbomba.

Larissa je hvězdou i letošního mistrovství Jižní Ameriky. Jenže i další manekýny z Paraguaye si řekly, že co dokáže ona, dovedou také.

Další paraguayská modelka, která na fotbale ochotně ukáže všechno - Javy
Další paraguayská modelka, která na fotbale ochotně ukáže všechno - Javy

Při pohledu na postavy modelek jako Javy, či Patty Orue si možná řeknete, že fandit Paraguayi je docela příjemná záležitost...

Její reprezentace se do semifinále soutěže dostala poprvé od roku 1989, přestože mužstvo na šampionátu ani jednou nevyhrálo v základní hrací době (ve skupině - 0:0 s Ekvádorem, 2:2 s Brazílií a 3:3 s Venezuelou).

Po penaltové výhře ve čtvrtfinále nad Brazílií čeká Paraguay v boji o finále Venezuela (čtvrtek, 02:45, vysílá Sport1).