Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Řepka byl u rozvodového stání. Odmítá platit 3 tisíce exmanželce!

Autor: Petr Žaloudek, Oldřich Tichý

Opět se sešli u soudu a řešili, jak ukončit manželství. Dnes se konalo další kolo rozvodu Tomáše (37) a Renáty (38) Řepkových a podle všeho to bude drama. Vždyť při jednom z minulých setkání soudce rozhodl, že vyhaslá hvězda fotbalové Sparty musí platit manželce výživné tři tisíce korun měsíčně, načež manžel se řízný stoper s platem přes půl milionu proti velice mírnému rozsudku odvolal. K rozvázání sňatku zatím nedošlo, soud řízení odročil na únor.

null:gallery:false:false:false

Zatímco s alimenty neměl Řepka problémy a dceři Veronice (16) posílá 91 tisíc měsíčně a synovi Tomassovi (10) 40 tisíc měsíčně, s rozhodnutím soudu o výši výživného pro manželku Renátu nesouhlasil.

„Pan Řepka se proti výživnému odvolal,“ řekl Blesku právní zástupce Renáty Řepkové Miroslav Duda.

Blesk včera požádal Tomáše Řepku o vyjádření, proč nebyl spokojený s verdiktem, odpovědi se však nedočkal. „Co vám do toho kur** je?“ reagoval a odmítl soukromí komentovat.

Krachem kromě výživného skončila i dohoda o vypořádání majetku ve společném jmění.

„Pan Řepka užívá a disponuje s majetkem paní Řepkové bez jejího souhlasu. Financuje z jejích finančních prostředků, které náleží do společného jmění manželů, svůj nový a velmi nákladný život,“ zprostředkoval právník slova Renáty.

I proto se dá čekat, že se rozvod ještě potáhne. „Budou se dle našeho názoru zjišťovat zejména příčiny rozvodu manželů,“ zmínil právní zástupce.

Renata Řepková mezi Tomášem Řepkou a Janem Stejskalem
Renata Řepková mezi Tomášem Řepkou a Janem Stejskalem

Co to znamená? „Zákon ukládá soudu brát v úvahu příčiny rozvratu manželství. To nemůže znamenat nic jiného, než že je musí zjistit. My chceme dokázat a prokázat, že to byl pouze a jenom mimomanželský vztah pana Řepky, který byl spouštěcím impulsem pro jeho jednání,“ tvrdí Duda. Pokud by se manželé nedohodli, následovalo by předvolávání svědků.

Situaci, do které se teď Řepka dostal, mu lze jen těžko závidět. Ve Spartě se z ikony proměnil v nepotřebné zboží, už ani neví, jaké to je, kopat soutěžní zápas.

Děti se s ním nebaví a už čtyři měsíce se s nimi neviděl, a s modelkou Vlaďkou Erbovou čeká narození dalšího potomka. Drama v soudních síních je tak jen další kapkou...