Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

HAKA s vrtěním zadků. Krvežíznivý tanec v podání sexy ragbistek

Autor: frc

VIDEO | FOTOGALERIE | Tak tohle bylo něco! Sexy liga ragbistek ve spodním prádle zamířila do Česka a nadchla tisíce diváků - nejen těch mužských, ale i žen. Spoře oděné sportovkyně přesvědčily už při zahajovacím rituálu před každým zápasem; stejně jako slavné mužské reprezentace totiž tancovaly i haku - i když některé týmy ji pojaly trochu netradičně...

Atraktivní mladé dívky s pěknými postavami se jen v plavkách prohánějí po hřišti a hrají ragby se zjednodušenými pravidly. Princip sexy ligy spojuje sport a show s erotickým nádechem, která je líbivá pro oko. Premiérová akce v Česku přilákala do pražské Tipsport Arény šest tisíc diváků.

Představování jednotlivých týmů probíhalo v podobně velkolepém duchu - i s ohňovými efekty
Video se připravuje ...

O výkony ani tak nešlo. Hlavní roli hrála promenáda v plavkách s kombinací tvrdých soubojů v podání více než stovky krásných mladých žen.

Ty se rozdělily do osmi týmů s názvy Dragons, Cowgirls, Gladiators, Army Queens, Angels, Tigers, Pirates a Marines. Vítězství slavil poslední jmenovaný.

Bílé amazonky slaví svou výhru v úvodním turnaji Sexy ligy
Bílé amazonky slaví svou výhru v úvodním turnaji Sexy ligy

Nutno dodat, že dívky se na place hodně snažily. Připravovaly se totiž pod vedením profesionálních ragbistů. Nebyla nouze o srážky, které končily modřinami, monokly a odřeninami po pádech na umělou trávu.

Sexy liga měla promyšlený scénář. Týmy tančily před každým soubojem po vzoru slavných mužských reprezentací haku. Provedení bylo originální – kombinace lechtivého tance a nejrůznějších pokřiků.

Krvežíznivá haka se v podání některých týmů proměnila v erotický tanec
Video se připravuje ...

Například celek Angels nesliboval soupeřům smrt a utrpení, jak bývá v ragby obvyklé, místo toho sličné bojovnice všem sdělily, že mají prsa i zadky, přičemž se vždy po svém „náčiní“ pořádně poplácaly nebo s ním zavrtěly.

V průběhu roku 2012 je v plánu ještě dalších devět turnajů. Show navštíví 14. dubna Ostravu, dále se bude stěhovat do Brna, Bratislavy a opět do Prahy.

Sexy liga nabídla i hodně drsné souboje
Video se připravuje ...
Na spoře oděné ragbistky byl pěkný pohled - ale dívky braly vážně i sport
Video se připravuje ...
Už \"slavnostní zahájení\" bylo pojato jako velká show
Video se připravuje ...