Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

FOTO: Pánové, držte nám klobouky! Vonnová i Wozniacká fandí milencům

Autor: bko

Nejen na greenu se v americké Augustě producírují světové hvězdy. Golfové Masters má i několik VIP fanynek. Dánská tenistka Caroline Wozniacká drží palce Rory McIlroyovi, americká lyžařka Lindsey Vonnová pečlivě sleduje kroky Tigera Woodse. A aby toho nebylo málo, míhá se tu i dcera legendárního hokejisty Wayna Gretzkyho Pauline, která randí s Dustinem Johnsonem.

Vonnová i Wozniacká shodou okolností obě zvolily na golfovou událost sezony spíše dostihový outfit, když nasadily na hlavu klobouky.

Lehce spokojenější ale může zatím být spíše přítelkyně světové jedničky Tigera Woodse - ten je po prvním kole na děleném třináctém místě s dvěma ranami pod par, zatímco dvojka žebříčku McIlroy má na kontě ještě o dvě rány více.

Lindsey Vonnová si fandění Woodsovi užívá
Lindsey Vonnová si fandění Woodsovi užívá

Zatímco McIlroy s Wozniackou tvoří šťastný pár už nějaký ten čas, Tiger Woods s Lindsey Vonnovou teprve před necelým měsícem oficiálně oznámili, že spolu chodí...

A protože je to první vztah, ke kterému se Woods přiznal po svém divokém rozvodu s manželkou Elin, musí to být mezi nimi opravdu vážné...