Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Sedm piv a jednu zelenou! Hvězdy zapíjely rozlučku Jankulovského

Autor: kre

Dojemná rozlučka a na to pár panáků. Marek Jankulovski (36) dal před 20 tisíci fanoušky na Bazalech sbohem fotbalu a pak to s přáteli zapil. Jankulovského ostravská sobotní benefice byla dokonalá. „Sám jsem měl na krajíčku. Nemám slov,“ přiznal bývalý bek nároďáku a AC Milán.

Právě tyhle dva týmy si to naoko před nádhernou kulisou rozdaly (4:4). Hrálo se pro diváky, žízeň, a hlavně pro Marka. S vítězem Ligy mistrů z roku 2007 se přišly rozloučit hvězdy jako Nedvěd, Rosický, Poborský, nebo italské ikony Favalli, Antonini, či Gattuso.

„Kdybych měl jít do války, Marka bych si vzal do své armády,“ prohlásil Gattuso. Po pohodovém mači následoval povedený večírek. Ten stvrdil, že Jankulovského fotbalový důchod má zelenou. A to doslova.

Marek Jankulovski při své rozlučkové beneficiFoto ČTK

Slavní multimilionáři totiž polkli i po pár štamprlích levné zelené. I když… V kavárně Elektra, v níž se večírek konal, stojí jeden panák likéru 60 korun! Nezůstalo jen u něj. Teklo pivo (třetinka vyšla na 70 Kč) a šampaňské Moët & Chandon (láhev 2000 Kč).

S Jankulovským si přišli ťuknout i dlouholetý trenér reprezentace Brückner, tenista Štěpánek a zabubnoval mu brankář Petr Čech.

Marek Jankulovski se loučí se spoluhráči na hrišti
Marek Jankulovski se loučí se spoluhráči na hrišti