Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Vaidišovou vyměnil za Kvitovou: Spadla z něho tíha, říká otec Štěpánka

Autor: as

Ještě před nedávnem vypadalo ve vztahu Radka Štěpánka a Nicole Vaidišové vše v nejlepším pořádku. Dokonce se objevily informace, že slavný pár plánuje miminko. Teď je vše jinak. Štěpánek a Vaidišová se rozvádí a co víc. Český tenista si již našel náhradu. Randí s českou jedničkou a osmou hráčkou světa Petrou Kvitovou. Co na to říká otec karvinského rodáka?

 Když Radek a Nicole před třemi roky pořádali monstrózní svatbu v katedrále sv. Víta, spousta pochybovačů jejich svazku nevěřila.

„Slibovali si toho hodně, tak teď uvidíme, kolik jim z toho vydrží,“ žertoval tehdy i Vlastimil Štěpánek (66), tenistův táta, a přidal: „Už se těším na vnoučata.“ Zatím se nedočkal.

O krizi tenisového manželství se spekulovalo několikrát a snad i proto se Štěpánek starší včera tvářil, že jej novinka o synově rozvodu nepřekvapila.

„Nějak se to vyvíjelo, on všechno snášel a pak si to rozhodl. My jsme jim do toho s manželkou nikdy neříkali ani půl slova. Jsou už přece dost staří,“ pokrčil rameny. Více už nechtěl synovy osobní veletoče komentovat, ani spekulace ohledně nového vztahu s Kvitovou.

„Když se bude Radkovi dařit s Petrou, buďme rádi, že se spojí dvě tenisové rodiny,“ rozesmál se pan Štěpánek, podle něhož se pohoda v osobním životě projeví na jeho synovi vždy i na kurtu.

„A vidíte, jak mu to teď jde! Je vidět, že z něho spadla tíha, hraje uvolněně. Jsem zvědavý, co ukáže na Wimbledonu.“

Exkluzivní fotky Štěpánka a Kvitové v pátečním Blesku Exkluzivní fotky Štěpánka a Kvitové v pátečním BleskuFoto Blesk

Novomanželské políbení.
Novomanželské políbení.