Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Pohárový večírek! S Frolíkem a Stanley Cupem pařili i Kobzanová a Pavelec

Autor: spo, iSport.cz

Velký den a určitě také pořádně divokou noc má za sebou Michael Frolík. Letošní vítěz Stanley Cupu s Chicagem uvítal v úterý cennou trofej ve své domovině a slavil nejdříve s fanoušky a pak s rodinou a přáteli. A nechyběli ani hokejoví přátelé Ondřej Pavelec s Jiřím Tlustým a přítelkyně Diana Kobzanová.

Večerní oslava v golfovém klubu následovala poté, co Frolík celý den dělal radost fanouškům v Kladně a také v Kamenných Žehrovicích. Tam obdržel od starostky také čestné občanství a na podiu se v místním kulturním domě podepisoval příznivcům také s parťákem Michalem Rozsívalem.

Večerní party už byla pro uzavřenou společnost, objevila se na ní jak Frolíkova přítelkyně Diana Kobzanová, tak hokejoví kamarádi Ondřej Pavelec a Jiří Tlustý.

Pavelec později na svůj Twitter umístil společnou fotografii se Stanley Cupem, ale jak brankář Winnipegu, tak útočník Caroliny nevypadají, že by se Poháru dotkli. Pověra říká, že pak už by ho přece sami nemohli vyhrát.

Dnes od 19:00 představí Stanley Cup obránce Michal Rozsíval veřejnosti ve vlašimském zámeckém parku. Předcházet tomu bude vystoupení Michala Davida a následovat pak koncert skupiny Keks. Ve čtvrtek pak zamíří slavná trofej na Slovensko.

Mezi Michaelem a Diano to vypadá na velkou lásku
Mezi Michaelem a Diano to vypadá na velkou lásku

Kobzanová sbalila hokejku! Divoká líbačka s Frolíkem po výhře Stanley Cupu
Video se připravuje ...