Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Při sexu křičí víc než na kurtu! Kirilenková s Ovečkinem budili celý hotel

Autor: bko

Jako stádo opic nebo divočáků... Takový rachot dělají při sexu tenistka Maria Kirilenková (26) a její přítel hokejista Alexandr Ovečkin (27). Tenhle hvězdný ruský pár prý v průběhu letošního French Open při svých hrátkách nenechal vyspat celý hotel.

Když má útočník hokejového Washingtonu čas, rád se jede za svou Marií podívat na turnaj a přesně tak tomu bylo při letošním French Open. Když jsou ti dva spolu, dokážou si to pořádně užít, a o posteli to evidentně platí dvojnásob.

Ve stejném hotelu jako Kirilenková s Ovečkinem bydlel i slovenský herec Jozef Vajda, bratr Mariana Vajdy, kouče světové jedničky Novaka Djokoviče . A ten teď v pořadu Nikto nie je dokonalý prozradil pár pikantních podrobností.

Alexander Ovečkin s Marií Kirilenkovou na centrálním kurtu French Open
Alexander Ovečkin s Marií Kirilenkovou na centrálním kurtu French Open

"Bylo to jako stádo opic nebo divokých prasat. Až do rána," popisoval s úsměvem Vajda milostné radovánky ruského párečku. "Celý personál hotelu za nimi chodil a prosil je, aby byli aspoň trochu potichu, ale nedali si říct," cituje herce cas.sk.

"Ráno byli všichni nevyspalí, jen oni byli vysmátí," dodal Vajda s tím, že Kirilenkové hlasové výkon byl ještě tak třikrát silnější, než když tenistky křičí na kurtu...