Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Ruská tenisová kráska Kurnikova: Rozchod s Iglesiasem!

Autor: ps

Láska jednoho z nejžhavějších párů světa je u konce! Po dvanácti letech je vztah ruské tenistky Anny Kurnikové (32) se zpěvákem Enriquem Iglesiasem (38) v troskách, rozchod je na spadnutí. A důvod? Španěl si nechce sexy blondýnku vzít!

Tolik let jsou spolu, ale pořád nic. Ruská kráska netrpělivě čeká na zásnubní prstýnek, jenže ten Iglesias ne a ne nasadit.

Teď už ale přetekla hranice trpělivosti! „To, že si ji nechce vzít, je hlavní příčina, proč je jejich vztah na bodě mrazu,“ řekl NY Post důvěrný svědek.

Zpěvák, který je obklopen ženami, a fanynky ho nenechají vydechnout, je však neoblomný jako skála. „Anna už je z toho věčného čekání unavená. Jsou spolu tak dlouho a stále se nic neděje. Navíc ona cítí, že ani v budoucnu se nic nezmění,“ popsal zdroj pocity, které se odehrávají v hlavě Kurnikové .

Chystá se velká svatba! Tenistka Anna Kurnikova konečně po 12 letech uhnala zpěváka Enriqua Iglesiase.
Chystá se velká svatba! Tenistka Anna Kurnikova konečně po 12 letech uhnala zpěváka Enriqua Iglesiase.

Kromě několika mylných nařčení, že je Anna těhotná, se párkrát spekulovalo o tom, že se známé duo rozchází. Jenže tentokrát je krize vážnějšího rázu! „Až čas ukáže, jestli tu situaci ještě dokáží zachránit,“ dodal zdroj.

Bývalá osmá tenistka světa se ke kauze nevyjádřila, zpěvákův mluvčí na toto téma odmítl mluvit. Zachrání sexy pár svůj vztah?