Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Šílený kaskadér Robbie Maddison: Řekl nám, kolik dostal za dublování Bonda!

Autor: ps

VIDEO - Známe ho hlavně z překonávání »nadlidských« překážek na motorce, ale šílenec Robbie Maddison (32) uchvátil i při dublování Daniela Craiga v roli Jamese Bonda. Řekl nám, kolik za kaskadérské kousky dostal!

Nad jeho kousky se tají dech. Přeskočil Korintský kanál, vyskočil i seskočil vítězný oblouk. Tohoto australského blázna opravdu nic nezastaví. Ani James Bond!

„Byl jsem krátce po operaci zad, když jsme točili. Doktor mi nedoporučoval, abych prováděl věci s tvrdým dopadem, ale musel jsem. Jinak to nešlo,“ popsal Maddison s tím, že po jednou kousku musel na kontrolu do nemocnice. „Něco se tam nepovedlo, ale zvládl jsem to,“ smál se v redakci Blesku.

Australský sympaťák si však finančně hodně polepšil, respektive polepší. „Ještě ani nevím, kolik za to dostanu. Stále to závisí několika faktorech – výdělky z filmu apod. Určitě to ale bude v šesticiferných číslech (v dolarech pozn. red.).“

Průjezdy skleněnými okny, přeskoky z budovy na budovu nebo jízda po úzké římse na vrcholu domu. To všechno bez helmy, jen s maskou alá James Bond!

„Film jsem viděl jenom jednou, ale měl jsem na to úplně jinej pohled, než kamarádi kolem mě. Tý masky jsem si hned všiml,“ upozornil Maddison, který se v sobotu představí na Gladiator Games v Praze. „Doufám, že v dalším dílu agenta 007 nebudu chybět!“

365899:gallery:true:true