Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Láska nebeská. Kvitová se Štěpánkem se líbali na střeše mrakodrapu

Autor: pan

Naše láska se nebes dotýká. Tak trošku symbolicky jako by chtěli Petra Kvitová a Radek Stěpánek vyjádřit, jak moc se mají rádi. Nejsledovanější český tenisový pár si dal dostaveníčko v Sydney, kde oba dva hrají. A hned na střeše mrakodrapu!

Vzácné chvíle volna využili k návštěvě jedné ze dvou nejvyšších budov ve městě. A výhled do byl úchvatný. "Je to opravdu neskutečný pohled, užívám se to," říkala zjevně šťastná Kvitová.

"Nikdy jsem tak vysoko nebyl, nevěděl jsem, co od toho můžu čekat. Ale když jsem poprvé vystoupil až sem, bylo to opravdu něco nádherného," potvrdil slova své přítelkyně daviscupový hrdina Štěpánek.

„Máme na sebe s Petrou málo času, tohle je jedna ze vzácných chvilek a chceme si to užít,“ říká pětatřicetiletý rodák z Karviné.

Oba dva mají zatím důvod ke spokojenosti. Štěpánek v prvním kole turnaje v Sydney porazil držitele nejtvrdšího podání světa - domácího Grotha, Kvitová v exhibičním tempu rozdrtila Američanku McHaleovou 6:1, 6:0.

"Mám to tady v Austrálii ráda. Dobře se tady trénuje, mám možnost zlepšit svoji hru, je to skvělé místo pro přípravu na Australian Open," říká wimbledonská šampionka z  roku 2011.

Pozornosti kamer slavný pár ujít nemohl
Pozornosti kamer slavný pár ujít nemohl