Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Nedvěd o krachu vztahu s Vařekovou: Proč jsme se rozvedli

Autor: Ondřej Michálek

Vztah na dálku nefungoval, doplatil na jejich kariéry. Hokejista Petr Nedvěd (42) v rozhovoru pro Reflex poprvé podrobně promluvil o rozvodu s modelkou Veronikou Vařekovou (36).

Tvořili pohádkový pár. Blonďatá kráska vydělávala na přehlídkových molech, urostlý borec na ledě. 3. července 2004 měli v pražské katedrále svatého Víta svatbu.

Nevěsta Veronika Vařeková míří na svatbu s Petrem Nedvědem
Nevěsta Veronika Vařeková míří na svatbu s Petrem Nedvědem

„Nebyli jsme připraveni vzdát se své práce. Vzali jsme se, do toho přišla stávka v NHL a já odjel do Prahy,“ vzpomíná Nedvěd. Veronika pracovala v New Yorku. Stávka skončila, ale...

„Já byl vyměněný pryč z New Yorku. Manželství fungovalo devět měsíců v roce po telefonu. Viděli jsme se jenom v létě.“ Ani jeden se nechtěl vzdát kariéry.

„Veronika říkala: Chci mít doma chlapa, rok jsem za tebou lítala do Prahy, teď jsi zase ve Phoenixu, to nemá smysl. Bylo to trápení, muselo to tak dopadnout,“ vysvětlil Nedvěd.

Rozešli se na jaře 2006. O Vařekové se naposledy mluvilo, že chodí s italským boháčem Lapo Elkannem. Nedvěd, který bude reprezentovat Česko na olympiádě v Soči, nyní žádný vážný vztah nemá.

Velký rozhovor s Petrem Nedvědem čtěte ve čtvrtečním vydání časopisu Reflex!

TOP 5 gólů týdne hokejové extraligy: Petr Nedvěd
Video se připravuje ...