Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Omlouvám se, tati! Trenérova syna vyděsila ostuda kvůli videu z kabiny

Autor: bko

Myslel si, že se jen dobře pobaví s kamarády, ale to ještě netušil, jaký ohlas bude mít záznam důrazné promluvy trenéra hokejových juniorů Michala Jägera z Klášterce nad Ohří. Právě jeho syn Michal podle všeho video vyrobil. Záznam se pak stal hitem dne na českém internetu. A večer Jäger starší rezignoval na místo kouče u juniorského týmu a zároveň byl vedením Klášterce odvolán od týmu mužů.

A Jäger junior se kál. „Omlouvám se veřejně svému tátovi, bylo to myšlený z legrace, nebyl náš úmysl tě nějak veřejně hanit, byla to legrace v kabině,“ napsal v diskuzi pod článkem na iSport.cz.

Ještě pár hodin předtím přitom u videa vyzýval ostatní na Facebooku: "Sdílejte!" Když pochopil, že pro něj celá záležitost bude mít neblahé následky, reagoval už jinak: "PRŮŮŮŮŮSER!"

Čtvrthodinová promluva trenéra Michala Jägera vyvolala záplavu reakcí. Většina diskutujících se trenéra zastává. „Měl asi pravdu ten trenér, když vidím, jak se ty hovada chovaj potom. Když k nim mluvil, tak měli všichni stažený prdele a nikdo neřekl nic,“ upozornil třeba Martin Šteffel na závěr videa.

Na něm se objeví záběry z večírku v šatně, kde členové týmu při mlácení hokejkami do odpadkového koše skandují: "Michal Jäger taky člověk, ale taky čurák..."

Trenér Jäger každopádně u týmu skončil, chování hráčů bude vedení klubu řešit později a interní cestou.

VIDEO | Podívejte se na neuvěřitelný kartáč Michala Jägra >>

Promluva trenéra Jägra byla hodně emotivní a pro ostré slovo nešel daleko. "Vaše morálka a disciplína je na blití," prohlásil třeba. "Ty vole, co si myslíte, že jste. Že jste mistři světa? Že jste nadlidi? Všichni z vás jste hovna, protože jste v první lize juniorů a prohráváte s posledníma Klatovama," pálil hlasitou promluvou po svých svěřencích v kabině.

Uživatel Filip Stárek k tomu v diskuzi pod článkem podotýká. „Hodně smutný že pánové ´nadlidi´ tahají tyto věci z kabiny, už jen tohle svědčí o morálce týmu a pravdivosti slov trenéra!!!“

David Bajnar pak v téže diskuzi Jägerovi mladšímu vzkázal. „Kdo seje vítr, sklízí bouři, hochu, ale to pochopíš až věkem. Tuším, že teď dostanete pořádnou čočku.“ A Jäger mladší zareagoval: „To si piš!“ Je jisté, že po dalším tréninku juniorů z Klášterce si nikdo nedovolí v šatně znovu nahrávat, co má trenér na srdci.

A tohle je odpověď jeho svěřenců... Michal Jäger taky člověk, ale taky čurák...
A tohle je odpověď jeho svěřenců... Michal Jäger taky člověk, ale taky čurák...