Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Tenistka Vaidišová (24) randí s golfovou nadějí Suchanem (20): Zamilovaná!

Autor: as

FOTO | Konečně je zase zamilovaná. Až po uši! Tenistka Nicole Vaidišová (24) se nechala sbalit od talentovaného golfisty Daniela Suchana (20) a září štěstím.

Zatímco její exmanžel Radek Štěpánek (35) našel krátce po jejich loňském rozvodu štěstí po boku tenisové pohodářky Petry Kvitové (23), Nicole ve vztazích tápala. Mluvilo se o jejím románku s tenisovým kolegou Dušanem Lojdou i »truclásce« s Adamem Pavláskem, bývalým přítelem Kvitové .

Líbačka na ulici

Jenže teď se Vaidišová vykašlala na tenisty a lásku našla na golfovém greenu! Jméno? Daniel Suchan, mladý talentovaný profesionál. „Jsem s mým klukem šťastná,“ napsala na svůj účet na Instagramu. Už měsíc spolu vrkají na Floridě. Na Valentýnka dostala od Dana pugét rudých růží i přívěsek se srdíčkem a iniciály N a D – Nicole a Daniel. „Svoji lásku vůbec neskrývají. V jednom kuse se líbají na veřejnosti,“ potvrdil Blesku zdroj z Floridy.

Tenistka Nicole Vaidišová ukázala nového zajíčka. Našla si golfistu Daniela Suchana.
Tenistka Nicole Vaidišová ukázala nového zajíčka. Našla si golfistu Daniela Suchana.

Vrátí se na kurty?

V osobním životě se Vaidišové konečně zase daří. Dokáže po čtyřech letech restartovat i svoji tenisovou kariéru? „Uvidíme, když zdraví a rameno vydrží,“ vzkázala mnohoznačně. Zatím netrénuje. „Nemám teď doma ani jednu raketu,“ tvrdila. Víc než tenis ji teď očividně zajímá golf...

Kdo je Daniel Suchan?

Velká naděje českého golfu. Do 13 let ještě hrál tenis i basket, pak se už naplno věnoval golfu, v šestnácti už byl mistrem Evropy družstev. Během svého pobytu na Floridě mu Jessica Korda »půjčila« jejího trenéra Karlssona. Letos se stal golfovým profesionálem.