Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Samková dostala Čecha! Fotbalisté vzali obleky a ukázali partnerky

Autor: tej

FOTOGALERIE | Nastal čas, kdy čeští fotbaloví velikáni svlékli dresy, hodili na sebe obleky a ukázali své partnerky načesané, nalíčené a ve večerních šatech. Stejně jako každý rok se totiž konalo vyhlášení ankety Fotbalistu roku, kterou již posedmé vyhrál brankář Chelsea Petr Čech. Tomu osobně přišla poděkovat i olympijská vítězka Eva Samková a darovala mu vítězný knírek pro štěstí.

Svléknout dresy, vytáhnout obleky, vybrat vhodné kravaty a s úsměvem vejít na předávání cen. To bylo v pondělí na programu pro ty nejlepší české fotbalisty. V rámci 49. ročníku ankety Fotbalista roku, ve které hlasovali kapitáni a trenéři prvoligových týmů, reprezentanti s nejméně 25 starty v reprezentaci, vítězové minulých ročníků a zástupci FAČR, vyrazili do pražského Paláce Žofín.

FOTOGALERIE ZE SLAVNOSTNÍHO VYHLÁŠENÍ:

Sparťanský fotbalista Josef Hušbauer s manželkou na Fotbalistovi roku 2013
Sparťanský fotbalista Josef Hušbauer s manželkou na Fotbalistovi roku 2013

Sváteční den to ovšem nebyl pouze pro ně. Na své si určitě přišly i jejich partnerky, manželky či ženy v doprovodu. Ty se mohly po boku slavných českých fotbalistů pokochat slavnostní atmosférou, což je pro mnohé ženy po fotbalových stadionech příjemnou změnou.

Kromě fotbalistů se na podiu představili i jiné osobnosti, jako například zpěvák Petr Janda, který si zazpíval s Pavlem Horváthem , nebo hudební virtuóz Jaroslav Svěcený. Pomyslnou třešničkou na dortu pak byla olympijská vítězka z her v Soči Eva Samková , která přišla osobně poblahopřát vítězi Petru Čechovi a darovat mu podepsané triko a knír pro štěstí.

Čech: Být jako Gott? To nehrozí
Video se připravuje ...

Tomáš Rosický, zlatá olympionička Eva Samková a nejlepší fotbalista Petr Čech.Foto pavel Mazáč SPORT

Karel Brückner: Jsem zvyklý do dvanácti spát
Video se připravuje ...