Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Přebral jsi mi ženu! Fotbalista v italské lize odmítl podat ruku soupeři

Autor: bko

Kdysi spolu jako nejlepší kamarádi trávili spoustu času, před nedělním zápasem italské ligy si útočník Sampdorie Janov Maxi Lopez a Mauro Icardi z Interu Milán odmítli podat ruku. Proč tak rázné gesto? Fotbaloví fanoušci sledovali v přímém přenosu rozuzlení milostného trojúhelníku. Icardi si totiž začal s Lopezovou exmanželkou, kterou je argentinská modelka a zpěvačka Wanda Mara.

Všechno vyšlo najevo loni na podzim. Icardi se však brání, že si románek s blonďatou kráskou začal, až ve chvíli, kdy bylo zřejmé, že se její manželství po pěti letech chýlí k rozvodu. A ve čtvrtek dokonce na svém twitterovém účtu provedl veřejné přiznání. „Miluju tě – není snadné říct, co cítím, ale objevil jsem, že moje city nemají hranic.“

V tu samou dobu vyšel v časopisu Revista People rozhovor s Lopezovou manželkou, ve kterém otevřeně popsala, jak se její vztah s manželem zhroutil. „Už tři měsíce jsme neměli sex, Maxi mě zanedbával. Ačkoliv jsem žila v luxusu, cítila jsem také skrytou bolest. Teď je důležité zachránit rodinu. Nebudu bojovat o peníze, to o mně Maxi ví.“

Dosavadní manželka fotbalisty Maxi Lopeze Wanda Mara neskrývá své půvaby
Dosavadní manželka fotbalisty Maxi Lopeze Wanda Mara neskrývá své půvaby

Na hřišti se v médiích propíraná aféra méně podepsala na formě Icardiho, který přispěl k jednoznačnému vítězství 4:0 nad Lopezovou Sampdorií dvěma góly.

Jak se bude nejsledovanější milostný příběh v italském fotbale vyvíjet dál? Na to si musíme počkat, Nicméně společným výletům zmíněné trojice na jachtě jako v minulosti je už definitivně konec.