Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Kanonýr Interu štve fanoušky. Idolu sbalil sexy ženu, teď mu vzal i syna

Autor: lup, bko

Tak to je vrchol! Útočník Interu Milán Mauro Icardi (21) ztrácí mezi fanoušky sympatie. Jeho milostným románkem s manželkou jeho bývalého spoluhráče Maxi Lópezem ze Sampdorie Janov žije celá Itálie od jejich víkendového vzájemnému zápasu. V něm López odmítl podat ruku svému sokovi v lásce s atraktivní argentinskou modelkou Wandou Narou.

Teď ještě Icardi přitápí v napjaté atmosféře pod kotel. Na svůj twitterový účet umístil fotografii s Lopezovým synem, kterému navlékl svůj dres. A fanoušci v diskuzích na sociálních sítích se už nyní shodují, že zbytečně přilívá sůl do Lópezových ran: „Tohle přehnal, je to nechutné!“

Příběh je to pikantní až běda. Vycházející superstar Interu Milán Icardi měl odmala jeden sen – být jako López. Když si za ním jako dvanáctiletý cupital pro podpis, nemohl tušit, jak moc ho napodobí.

Oba jsou Argentinci, kopali v Barceloně a teď v Itálii (López v Sampdorii) a taky se zamilovali do stejné ženy. Maxi má se zpěvačkou a modelkou Wandou Nara tři děti, jaksi se mu ale vymstilo, že na společné dovolené bral i svého »druhého syna«, jak Maurovi ještě nedávno říkal. Blonďatá prsatice totiž zatoužila po rozvodu.

Dosavadní manželka fotbalisty Maxi Lopeze Wanda Mara neskrývá své půvaby
Dosavadní manželka fotbalisty Maxi Lopeze Wanda Mara neskrývá své půvaby

„Tři měsíce jsme neměli sex, zanedbával mě,“ stěžovala si. A tak za něj zaskočil Mauro… Ten se ale dušuje, že s ní začal randit až po rozvodu. A celý poblázněný minulý týden napsal na Twitter vroucí vyznání Wandě. „Miluji tě, moje city nemají hranic.“

To se Lópezovi nemůže nikdo divit, že Icardimu nepodal při víkendovém zápase Sampdoria – Inter (0:4) ruku. Byl to pro něj vůbec zápas blbec – on nedal penaltu a jeho sok se trefi l dvakrát. A špatné období pokračuje dál.