Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kvitová zase miluje PavLÁSKA! Vrátí se i její největší úspěchy?

Autor: Tomáš Pokorný

Když ho milovala, dosáhla největšího úspěchu – triumfu ve Wimbledonu. Teď to mezi Petrou Kvitovou (24) a Adamem Pavláskem (19) znovu jiskří. Pomůže jí stará láska na vrchol?

Když se Kvitová loni s Adamem rozešla a dala se dohromady s Radkem Štěpánkem, zasvěcení tvrdili: On ji vytáhne na špici! Jenže zdánlivě idylický vztah ztroskotal nečekaně brzy.

Žádný velký úspěch se nedostavil, Petra si »jen« stihla vylepšit fyzičku s kondičním koučem Markem Všetíčkem, kterého jí Radek dohodil. Ten teď taky končí...

Rychlá náhrada

Na scéně se naopak znovu objevuje Adam. O čtyři roky starší, než když s ním v jeho šestnácti začala randit. Ale s podobnou rychlostí, s jakou ho loni vyměnila za Štěpánka.

„Při životním stylu tenistů není moc prostoru na poznávání nových partnerů. Návrat k bývalému není nic překvapujícího,“ konstatuje psycholožka Marta Boučková.

Opět šťastný pár? Kvitová a Pavlásek prý spolu znovu randí...
Opět šťastný pár? Kvitová a Pavlásek prý spolu znovu randí...

„Dohromady se už ale dávají dva noví lidé. Mají více zkušeností a mohou se z prvního neúspěchu poučit,“ dodává na adresu dvou hrdliček, které prý vesele vrkaly minulý týden na hráčské párty prostějovského turnaje.

Co Kotyza?

Otázkou je, jak současnou situaci vnímá muž, který v životě Petry Kvitové hraje nejdůležitější roli – a sice trenér David Kotyza. Podle zákulisních informací ji totiž spolu s psychologem Michalem Šafářem koučuje nejen na kurtu, ale i v soukromí.

A v tenisových kruzích se šušká, že právě oni přispěli ke konci obou Petřiných vztahů. „Petra potřebuje při hře čistou hlavu, a tu v poslední době nemá,“ láteřil Kotyza loni na jaře. Dá Petře s Adamem novou šanci?