Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Důvod, proč se Buffon se Šeredovou rozvádí: Milenka přiznala, jsem s Gigim!

Autor: ps, nem

Nejsledovanější pár Itálie se rozvádí. Italský gólman Gigi Buffon (36) a česká modelka Alena Šeredová (36) už vše řeší u soudu. A důvod? Prsatice Ilaria D'Amico (40). Ta teď poprvé o své nové fotbalové lásce promluvila.

Konečně! Sice to z ní leze jako z chlupaté deky, ale aspoň trošku kápla božskou. Televizní moderátorka D'Amico poprvé přiznala, že je milenkou fotbalového hřebce Buffona , kterého postupně donutila k tomu, aby roztrhl rodinu.

„To, co se kolem nás děje mi komplikuje život. Je to složitá doba, ale život takové situace přináší,“ posteskla si reportérka televize Sky. Musela přijmout i to, že si Buffon do Brazílie pozval celou rodinku. Včetně Šeredové !

„Forza Azzuri, forza Italia,“ volala zanícená Alena z ochozu Estadia das Dunas v Natalu během rozhodujícího zápasu s Uruguayí (0:1). Mohla si plíce vykřičet, jenže po krachu manželství zažila s fotbalem další zklamání. Smutní byli i synové Louis Thomas (6) a David Lee (4).

Je otázkou, jak dlouho bude chlípná vyprsená ďáblice zkousávat, že chce mít Gigi rodinu hodně blízko pohromadě. A kdo ví, třeba se se Šeredovou dají ještě někdy do kupy…

Alena Šeredová přišla podpořit na MS v Brazílii svého manžela Gianluigi Buffona na dalším zápase
Alena Šeredová přišla podpořit na MS v Brazílii svého manžela Gianluigi Buffona na dalším zápase