Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Hvězdy hází fotbal za hlavu! Balotelli si hrál s ňadry, Gerrard pátral v trenkách

Autor: nem

Touhle dobou chtěli být ještě v zápřahu a bojovat o světový titul ve fotbale, místo toho si užívají na dovolené. Italského útočníka Maria Balotelliho a kapitána Anglie Stevena Gerrarda nachytali na pláži, kde si užívali volno před další náročnou sezonou. Každý po svém.

Mariovy hrátky na pláži

Takhle se hází fotbal za hlavu s nabarveným harlekýnem. Italský průšvihář Mario Balotelli (23) má žúžo leháro v Miami.

Obávaný snajpr a drsňák Mario byl na mundialu v Brazílii prachbídný. »Proslavil« se jen jedním usmoleným gólem a žlutou kartou za šílenou procházku po zádech Uruguayce Alvara Pereiry. A po vyřazení už ve skupině schytal kartáč! „Potřebujeme opravdové muže. Ne fotbalové samolepky nebo postavičky, které jsou národnímu týmu k ničemu,“ navezl se do Balotelliho spoluhráč č Daniele De Rossi.

Tak to zase e prrr, Dany! Mario chlap je! Zpívající bývalce --Rafaelle Fico o (26) udělal dcerku Piu (1,5), teď ď si na Floridě vášnivě hraje s ňadry snoubenky - belgické modelky Fanny Neguesha (24) a na balkoně hotelu hulí »dlouhý popel« jako starý mafiánský kmotr!

Mario Balotelli s přítelkyní Fanny Neguesha na pláži v MiamiFoto Profimedia.cz

Zlato, já ho nenajdu!

Kapitánovi Stevenu Gerrardovi (34) se anglická loď potopila na MS už po třech zápasech, tak si vyrazil zlepšit náladu na Ibizu. A tam ho pro změnu zlobily trenky.

„Jsem úplně zničený z neúspěchu, potřebuji dovolenou,“ prohlásil Steven cestou z Brazílie. Vzal ženušku Alex (31), která je i po třech dětech náramná šťabajzna, do ráje na Baleárách, aby se vydováděli ve Středozemním moři.

Zato Steven vypadal jednu chvíli docela zmateně. Zdálo se, že v plavkách marně hledá své mužství. Alex pochopitelně přichvátala na pomoc s pátráním a nakonec si s úlevou oddychla: „Našli jsme ho!“

Kde je? Steven Gerrard, jeho žena Alex a pátrání v trenkách
Kde je? Steven Gerrard, jeho žena Alex a pátrání v trenkách