Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

FOTO z utajené svatby. Djokovičovi přála Šarapovová a další hvězdy

Autor: bk

Ve čtvrtek si řekli ANO. Tenisová světová jednička Novak Djokovič (27) si na ostrůvku Sveti Stefan v Černé Hoře vzal dlouholetou přítelkyni Jelenu Rističovou. Obřad probíhal v naprostém utajení, přesto se na veřejnost dostaly nějaké snímky z velké akce plné tenisových osobností.

Focení na překrásném ostrově? Přísně zakázáno. Svatební hosté museli odevzdat mobilní telefony s kamerami a fotoaparáty, kolem pevniny i v moři hlídali policisté a ochranka.

Mezi zhruba stovkou pozvaných hostů nechyběl Djokovičův trenér Boris Becker, někdejší grandslamový šampion dorazil s manželkou Lilly. Do Černé Hory přiletěla Maria Šarapovová, srbský tenista Janko Tipsarevič a mnozí další.

Samozřejmě nechyběly ani rodiny obou partnerů. Na svatbě se hrdě procházel Novakův mladší bratr Djordje (18), taktéž nadějný tenista. Ten má jednu z tréninkových základen dokonce i v Praze.

Svatba Djokoviče a jeho dlouholeté partnerky ještě probíhá, na sobotu je naplánovaný církevní obřad. Jelena na podzim přivede na svět prvního potomka.

Svatba světové tenisové jedičky Novaka Djokoviče a jeho dlouholeté partnerky Jeleny Ristič
Svatba světové tenisové jedičky Novaka Djokoviče a jeho dlouholeté partnerky Jeleny Ristič