Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Kirilenková o rozchodu s Ovečkinem: Jeho chování jsem dál nechtěla snášet

Autor: pab

Jejich rozchod je v Rusku událostí tohoto léta. Tenisová kráska a hokejový živočich už nejsou spolu. Maria Kirilenková nedávno oznámila, že se po tříleté známosti rozešla se svým snoubencem Alexandrem Ovečkinem. „Saša má určité chování, které jsem nepovažovala za nutné dál snášet,“ uvedla na vysvětlenou v rozhovoru pro Sovětskij sport.

Nedoprovázel ji už na turnaj v Roland Garros, který se hrál na přelomu května a června ani později ve Wimbledonu. „Zaprvé, Saša měl svůj plán, musel do Las Vegas, kde převzal cenu pro nejlepšího střelce NHL. Navíc kluci nedávno vyhráli mistrovství světa. Je jasné, že ho neustále někam zvali a my tudíž nemohli být pořád spolu,“ připomněla Kirilenková .

Nicméně Ovečkin míval mimo hokejovou sezonu ve zvyku Kirilenkovou doprovázet na turnajích. Letos už jí nablízku nebyl. „Odvykejte si ho tam vídat, už nejsme spolu. Šlo o moje rozhodnutí, abychom naše zasnoubení zrušili“ prozradila Maria.

Na sociálních sítích se objevily fotografie Ovečkina s gymnastkou Karolinou Sevasťanovou. Kirilenková však tvrdí, že ty nebyly důvodem jejich rozchodu. „Za ty roky jsem viděla na fotkách v Sašově společnosti tolik dívek, že jsem si už zvykla. Jsme známí lidé, tohle k tomu patří. Ukončit náš vztah jsem se rozhodla dávno předtím, než byly ty snímky zveřejněny. Rozejít se po třech letech kvůli několika obrázkům mi přijde směšné,“ dodala.

Kirilenková prý měla daleko přesvědčivější důvody. Mluvit o nich podrobněji však odmítla. „Nechci být konkrétní. Ale řekněme, že Saša má určité návyky a chování, které jsem nepovažovala za nutné dál snášet. Přeju mu další sportovní úspěchy. No, a já se musím soustředit hlavně na svoji vlastní kariéru,“ uvedla Kirilenková v rozhovoru pro Sovětskij sport.

Tento snímek je už minulostí, Kirilenková se s Ovekčinem rozešla
Tento snímek je už minulostí, Kirilenková se s Ovekčinem rozešla