Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Courtois má problém! Čechův rival podváděl přítelkyni, milenku našel na internetu

Autor: bko, om

Neděle byla pro Thibauta Courtoise (22), brankáře Chelsea, den blbec. Ráno našel v novinách story o tom, jak letos na jaře v Madridu sbalil servírku Jenny Sanchez (25), která na Twitteru opěvovala jeho brankářské umění. Tweet dal tweet a do týdne byli spolu v posteli. Vztah trval měsíc. Není vyloučeno, že byl Thibaut odpoledne rád za kopanec do hlavy, který utržil v zápasu s Arsenalem. Snad ho díky němu pošetřila jeho přítelkyně Marta Dominguez, Španělka z Tenerife.

V britském listu The Sun se objevily pikantní podrobnosti aféry konkurenta Petra Čecha v Chelsea. Courtois byl jednu dobu svojí novou známostí tak posedlý, že naléhal, aby se dokonce sešli v domě její babičky. „Když jsme se spolu vyspali, řekl mi, že je se mnou moc rád. Myslela jsem, že jde o něco vážnějšího. Ale jak se ukázalo, jen mě zneužil.“

Courtois si získal její sympatie, protože již odmalička patřila mezi fanynky Atlétika, kde belgický reprezentant strávil poslední tři sezony na hostování. Po prvním utkání jarního čtvrtfinále z Barcelonou mu napsala na sociální síti: „Opět jsi naším zachráncem, svatý Courtoisi. Snad nás nikdy neopustíš.“ Mnohem víc prý údajně Courtoise zaujala její sexy fotka.

Pak začala série schůzek, Courtois si Jenny dokonce pozval i na hotel noc před utkání s Valencií. „Opravdu jsem myslela, že o mě má zájem,“ naříkala servírka z městečka poblíž Madridu.

S románkem byl konec, když se na veřejnosti objevily záběry Courtoise, jak líbá svojí přítelkyni Martu po další výhře nad Barcelonou. Kontakt mezi Courtoisem a jeho tajnou milenkou utichl. Brankář se ozval znovu až před finále Ligy mistrů a znovu ji zval na hotel, ale zalekl se možné reakce spoluhráčů.

Tím románek definitivně skončil. „Stále pro něj mám slabost, ale cítím se zklamaná ze způsobu, jakým se ke mně choval. Když se na všechno dívám zpětně, naháněl mě jako chlap, který má hodně zkušeností s podobnými aférkami,“ postěžovala si Jenny.

Thibaut Courtois nahradil v roli týmové jedničky Chelea Petra Čecha
Thibaut Courtois nahradil v roli týmové jedničky Chelea Petra Čecha