Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Zesnulá modelka Netolická (†26) a hokejista Petružálek: Plánovali svatbu i miminko!

Autor: ps, anv

V neděli se mu zhroutilo všechno, co hokejista Jakub Petružálek (29) tři roky budoval. Jeho přítelkyni Kateřinu Netolickou (†26) našel její bratr v litvínovském bytě mrtvou. Přitom si tak hezky malovali společnou budoucnost. Chystali svatbu a dokonce i miminko.

Když se Petružálek tu hroznou zprávu dozvěděl, sbalil si věci a odletěl z ruského Jekatěrinbugru, kde hraje KHL, do Čech. Klubu se v té rychlosti ani nezmínil, že odjíždí.

„S Kubou žili asi pět let. Po sezoně chtěli začít řešit svatbu. Oficiálně ji o ruku nepožádal, ale veřejně se o tom bavila, vědělo se to mezi známými. Už se těšila, až bude paní Petružálkovou,“ řekl Blesku rodinný přítel a kamarád Adrian Smrčka. „Dokonce uvažovala o miminku,“ prozradil.

Kateřina a Jakub měli skvělý vztah, milovali se. „Létala za ním do Ruska, měli dva psi. Klapalo jim to,“ vyprávěl kamarád, který měl k Netolické opravdu blízko. Setkával se s ní na kickboxu.

I když se Kateřina zdála jako křehké děvče, byla to bojovnice. A to doslova! „Několik let se věnovala bojovým sportům. Zápasila, protože ji to bavilo, navíc se tím udržovala ve formě. Nevymetala večírky, minul ji koks. Jediná její úchylka byl žvýkací tabák,“ vzpomínal Smrčka.

Důvod, proč tak mladá a krásná žena zamřela, stále není jasný. Vše ukáže až pitva, její výsledky by měly být známy v pátek…

Dovolená v Dubaji.
Dovolená v Dubaji.