Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Nejbohatší, nejkrásnější a nezadané! Vybrali jsme nejzajištěnější sportovkyně světa

Autor: pv
  • Vyberete si? Tady jsou nejkrásnější a současně nezadané sportovkyně světa

    Pánové, zpozorněte! Představujeme vám ty nejžádanější sportovkyně světa. Tyhle krásky nezáří nejen na kurtech, tratích či ledě. Dokážou se skvěle orientovat ni ve světě peněz. Patří totiž mezi nejbohatší partie, které jsou stále nezadané. Která z nich je vaše největší favoritka?

  • Maria Šarapová (27 let) - tenis
    Kolik si už vydělala: 2 miliardy Kč

    Tahle dlouhonohá Ruska je sexy ikona současného tenisu. Na kurtu si vydělala během kariéry 715 milionů korun. Spolu s lukrativními kontrakty od různých společností si celkem přišla na 2 miliardy korun! Letos se rozešla s bulharským tenistou Grigorem Dimitrovem a je od té doby stále sama.

    Maria Šarapová je opět sama. Nevydržel jí vztah s bulharským tenistou Grigorem Dimitrovem. Ovšem peněz má na rozdávání - vydělala 2 miliardy.Foto Tag Heuer

  • Anna Kurniková (33 let) - bývalá tenistka
    Kolik si už vydělala: 1,1 miliardy Kč

    Přestože tahle krásná Ruska ukončila tenisovou kariéru před 11 lety, stále je vyhledávaným objektem sponzorů. Na konto jí dosud připlulo 1,1 miliardy korun a to nikdy nevyhrála titul ve dvouhře. Roky chodila se zpěvákem Enriquem Iglesiasem. Nedávno ale prozradil, že se s Annou rozešel.

    Anna Kurniková si díky tenisu a štědrým sponzorským smlouvám vydělala 1,1 miliardy korun.Foto reprofoto Jezabel magazine

  • Kim Ju-na (24 let) - krasobruslení
    Kolik si už vydělala: 462 milionů Kč

    Půvabná Jihokorejka je hvězdou krasobruslení, která nikdy neskončila mimo stupně vítězů. Na ZOH ve Vancouveru vyhrála zlato a v Soči brala stříbro. Je největší nadějí Korejců pro olympiádu v Pchjongjangu. Proto je zahrnována pohádkovými nabídkami od celosvětových značek. Nyní žije v Kanadě a přítele nemá.

    Že tuto jihokorejskou krasobruslačku neznáte? Chyba! S 462 miliony korun totiž patří k nejlépe vydělávajícím sportovkyním světa.Foto Profimedia

  • Caroline Wozniacki (24 let) - tenis
    Kolik si už vydělala: 440 milionů Kč

    Bývalá světová jednička nikdy nevyhrála grandslam, i tak se finančně zařadila mezi královny. Rok se držela na tenisovém trůnu a na to slyšela řada sponzorů. Ve spojení s jejím roztomilým vzhledem si přišla na pěkný balík. O co ale přišla, byl snoubenec. Golfista Rory McIlroy se s Dánkou rozešel v květnu těsně před svatbou.

    I když tenistka Caroline Wozniacki nikdy nevyhrála grandslam, s 440 miliony korun je jednou z nejbohatších sportovkyň planety.Foto Twitter

  • Danica Patrick (32 let) - motoristické závody
    Kolik si už vydělala: 396 milionů Kč

    Drobná závodnice je hvězdou amerického motorsportu. Kromě závodů formulí jezdí i sérii NASCAR. Jako žena ve startovním poli vyčnívá a navíc je i úspěšná. Více než odměnami za umístění si vydělává reklamními smlouvami. Na konci roku 2012 se rozvedla po sedmi letech manželství. Chvíli randila s o pět let mladším soupeřem Rickym Stenhousem.

    Hvězda Danica Patrick prohání muže v NASCAR a na její konto už přifrčelo 396 milionů korun.Foto Profimedia

     

  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###