Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Neumannová v kalendáři i s dcerou: Ona je anděl s ďáblem v těle!

Autor: nem

Výraz andílka má na společné fotce s maminkou Lucka Neumannová (11). „To ona je, ale s ďáblem v těle,“ směje se Kateřina (41), olympijská vítězka z Turína 2006, která se s partou dalších sportovců se stala tváří kalendáře pro jihočeskou dětskou onkologii.

Neumannová si je jistá, že je její dcera stejné »kvítko«, jako všechny ostatní děti. „Lucka střídá obě tváře, tu, kterou vidíte, i tu, kterou zná každý rodič.“

Blažený výraz obou na fotografii je prý nicméně odrazem jejich vztahu. „Ta fotka, asi jako každá taková, prošla lehkou retuší, ale tohle neupravíte. Máme fajn vztah, i když takhle idylické to také pokaždé není. Do té fotky se ale určitě promítlo, že vznikla na Šumavě, v našem prostředí, kde je mně fajn a Lucka měla dobrou náladu,“ dodává bývalá běžkyně na lyžích.

Kateřina Neumannová s dcerou Licií. Kateřina Neumannová s dcerou Licií.Foto agentura Verona

Legendární střelec Koller: Holky mu jsou souzené!

Chlap jako hora a z gruntu dobračisko! Legendární fotbalový šutér Jan Koller (41) a parta dalších sportovců v kalendáři.

Bum. Dívenka v dresu Dortmundu, za který »Dino« hrál, čutla do míče. Slavný střelec rekordních 55 branek za nároďák si ji nemohl vynachválit.

„Ta holčička je dcera jednoho fanouška a moc mě překvapila. Šlo jí to, byla zapálená a chtěla si kopat strašně dlouho,“ řekl Blesku obdivně Jan Koller.

Může srovnávat. V Monte Carlu, kde žije, má totiž dcerky Hedviku (11) a Kateřinu (6). „Mně jsou holky souzené, mám tři a u toho už zůstane. Nic neplánujeme,“ pravil jednoznačně a dodal: „I když nikdy neříkej nikdy.“

Bývalý fotbalista Jan Koller chválil maličkou partnerku z focení, že byla z mičudy nadchuntá.Foto agentura Verona

Tito dva k sobě vůbec nepatří, přesto to krasobruslaří Tomáši Vernerovi s prckem ladí.
Tito dva k sobě vůbec nepatří, přesto to krasobruslaří Tomáši Vernerovi s prckem ladí.