Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

To jsou noví Beckhamovi! On hraje za Liverpool, missku potkal na internetu

Autor: bko

David Beckham a jeho žena Viktoria alias Posh Spice už mají své možné nástupce. V Anglii by se jimi mohl stát 17letý Sheyi Ojo, který hraje za juniorku Liverpoolu, a jeho současná přítelkyně Ammani Noor. Teprve šestnáctiletá dívka se dostala do semifinále soutěže hledající miss mezi britskými teenagerkami.

Lákavý mix fotbalové hvězdy a celebrity ze světa krásných žen u Beckhamových zabral. A pomalu začíná fungovat i u mladého záložníka a jeho přítelkyně. Oba stále bydlí u svých rodičů a chodí spolu už rok a půl. To se poznali na internetu prostřednictvím Twitteru a propukla láska.

Jejich popularita se už začíná projevovat v praxi. „Ještě loni by mě ve městě ještě nikdo nepoznal. Teď mě děti prosí na ulici o fotky, což je ohromující. Ale je to něco, na co si musíte zvyknout,“ řekl fotbalový talent, který nastupuje za mládežnické reprezentace, ale na první start za áčko Liveproolu zatím čeká.

Také Ammani si užívá úspěch v soutěži Miss teenager. „Škoda, že to nevyšlo až do finále, ale mám nyní víc sebevědomí,“ popisuje svoji dosavadní kariéru.

Stejně jako Beckhamovi jsou odhodlaní stát vždy při sobě. „A navzájem se podporovat – to je ta nejdůležitější věc,“ slibuje Ammani Noor za oba.