Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

DOJEMNÉ VIDEO: Tati, to je Messi! Malý Ronaldo zdravil největšího rivala

Autor: bk

Cristiano Ronaldo a Lionel Messi, největší postavy světového fotbalu. Zároveň pyšní tátové, kteří si maximálně hýčkají své malé potomky. Portugalská hvězda Realu dokonce svého syna Cristiana juniora pravidelně bere na vyhlašování Zlatého míče. V pondělí v Curychu došlo v zákulisí k dojemné scéně. Malý Ronaldo spěchal směrem k Lionelu Messimu, aby mu potřásl rukou a mohl pozdravit svůj velký idol. ""Pořád o tobě mluví," smál se táta Ronaldo ve chvíli, kdy si vychutnával třetí prvenství v prestižní anketě.

Zatímco Messiho malý syn Thiago zůstal doma stranou veřejnosti, Cristiano Ronaldo junior stál s tátou na pódiu ve chvíli, kdy si v Curychu šel pro svůj třetí Zlatý míč. Opakoval se scénář z loňského ročníku, kdy šutér Realu nedokázal zadržet slzy, když k němu jeho syn přišel.

Cristiano junior, kterému bude v červnu už pět let, nezná svoji matku. Ronaldo jí prý štědře zapaltil, aby se svého potomka zřekla. Od narození ho tak vychovává hvězdný útočník s přítelkyní Irinou, pomáhá mu i jeho matka Dolores.

Cristiano junior zjevně fotbal miluje. Určitě už vnímá jedinečné umění svého otce, lepší fotbalový vzor by těžko nenašel. Přesto má v hlavě ještě minimálně jednu velkou fotbalovou hvězdu.

Dokládá to scéna po skončení pondělního galavečeru v Curychu. Když kolem Ronalda a jeho rodiny v zákulisí prošel Lionel Messi, malý Cristiano zbystřil. Rychle se osmělil a běžl vstříc argentinské superstar, aby se s ní pozdravil.

"Ahoj, jak se máš?" usmál se Messi na Ronaldova potomka a pohladil klučinu ve vlasech. "Pořád se na internetu dívá na naše videa a o tobě neustále mluví," smál se od stolu Ronaldo.

Obě fotbalové veličiny se na hřišti navzájem trumfují. Když ale Ronaldův potomek zatoužil osobně poznat tátova největšího fotbalového konkurenta, portugalský snajpr neměl nejmenší problém.

Syn Cristiana Ronalda hrdě zapózoval s trofejí pro vítěze Zlatého míče
Syn Cristiana Ronalda hrdě zapózoval s trofejí pro vítěze Zlatého míče