Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Aleno, bacha na konto! Italský gólman Buffon má dluh 140 milionů!

Autor: nem

Když už neuhlídala jeho zálety, snad si posvítí na peníze. Nevěrný manžel Aleny Šeredové (36), fotbalový gólman Gigi Buffon (36), totiž seká pořádné dluhy. Vyšplhaly se až na 140 milionů korun!

Jsou v rozvodovém řízení a samozřejmě, že v něm jde o prachy. Česká kráska Šeredová by si měla dát bacha, aby Buffon kvůli umoření svých pohledávek ve výši 140 milionů korun nevyluxoval společné konto.

Dobyvatel dámských ložnic Gigi je možná přeborník v posteli milenky televizní moderátorky Ilarie D'Amico (41) ovšem v podnikání naprostý břídil.

Gigi Buffon se svojí partnerkou Ilarií D´Amico.
Gigi Buffon se svojí partnerkou Ilarií D´Amico.

Oděvní firma, v níž je hlavním akcionářem, prodělala v roce 2013 na 420 milionů korun a v období od ledna do června 2014 dalších 336 milionů. Podle italských regulí musel Buffon, aby zabránil krachu, navýšit základní kapitál společnosti o 560 milionů ve čtyřech splátkách do konce minulého roku. Tři poslal, jenže čtvrtou ne. A to je právě těch 140 »mega« kvůli nimž má na krku úřady.

„Splátku uhradím co nejdříve,“ citují gólmana turínského Juventusu servery pod Apeninami. Otázkou je, zda mu to někdo uvěří, neboť podvedená Alena s ním má tu zkušenost, že lže i na fotkách. A není sama. Podle italských médií totiž bonviván Gianluigi visí prachy i svým partnerům v podnicích na francouzské riviéře.