Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Jako králíci... Buffon s vášnivou milenkou v noci budí sousedy

Autor: bko

Romantické soužití italského fotbalového brankáře Gigiho Buffona (37) s přítelkyní Ilarií D’Amico (41) přináší i problémy. Minimálně jejich sousedům, kteří si stěžují, že je především půvabná hnědovláska ruší hlasitým zvukovým doprovodem jejich vášnivých nocí.

Je stále jeden z nejlepších fotbalových brankářů na světě a rozhodně se neztratí ani ve světě sexu. Podle sousedů ostře sledovaného páru jsou jejich hrátky hodně časté a hlavně hodně hlasité. „Jsou jako králíci,“ popisuje dobu, kdy Iliaria přijede za Buffonem , jeden ze sousedů pro časopis Novella 2000.

Titulní strana magazínu DIVA vše odhalila.
Titulní strana magazínu DIVA vše odhalila.

V tom vyniká především o čtyři roky starší novinářka, jejíž vášnivé steny jsou prý často až nesnesitelné. A Buffon si se svojí novou láskou, za kterou vyměnil českou modelku Alenu Šeredovou , užívá klidně několikrát za noc…

Pikantní odhalení jejich sousedů dokonce vyprovokovalo hvězdného brankáře k vydání tiskového prohlášení, ve kterém žádá větší soukromí. „Doufali jsme, že časem zvědavost novinářů opadne, ale to se nestalo,“ napsal mimo jiné pár.