Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kvitová nabírala sílu i se svým miláčkem, vyvedla ho na večeři: Čtyři kila dole, jdeme se nakrmit!

Autor: ps

Na první grandslam sezony v Austrálii odjížděla ve velké pohodě. Zhubla čtyři kila, nabrala fyzičku s novým kondičním trenérem. Cíle tenistky Petry Kvitové (24) byly vysoké, jenže skončily už ve 3. kole. Tak se ráda na více než dva týdny vrátila domů, do náruče svého miláčka hokejisty Radka Meidla (25).

Užili si spolu celkem dlouhé období, tak se nejlepší česká tenistka na sociální síti pochlubila, jak pěkně se mají. „Brzká večeře s mým klukem,“ pochlubila se na Facebooku svým fanouškům.

Jenže jejich společný čas se pomalu krátí a lásku tenistky s hokejistou Prostějova na nějaký čas opět umlčí dlouhá vzdálenost. „V pátek odlétám do Dubaje,“ doplnila.

Radkovi se Petra musela líbit snad ještě víc, než doposud. S kondičním koučem totiž pracovali tak tvrdě, že shodila čtyři kila, navíc vypadá ve skvělé formě. Rozhodně se nechystá z nastavené laťky polevit.

„Jak říká Alex, ještě potřebuju zesílit nohy, abych v pozicích při úderech vydržela déle. Je to všechno proces, nemůžu hned čekat neuvěřitelné výsledky i dokonalý pohyb na kurtu. I když ten se za dva měsíce, co spolu děláme, rozhodně zlepšil,“ vyzdvihla bezprostředně po vypadnutí z Australian Open. „Rozhodně se s trenéry nebudeme nudit.“

Jedeme na večeři. Kvitová s přítelem Meidlem si užívají společné chvilky.
Jedeme na večeři. Kvitová s přítelem Meidlem si užívají společné chvilky.