Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Šafářová o vztahu s expřítelem Berdychem: Nejsme kamarádi!

Autor: top

Chodili spolu z čisté lásky... A to celých devět let! Teď si bývalí tenisoví milenci Lucie Šafářová (28) a Tomáš Berdych (29) málem nemohou přijít na jméno.

Když v létě 2011 potvrdili konec vztahu, použili klasickou formulku. „Rozešli jsme se jako dospělí lidé. Necítíme k sobě žádnou zášť. Zůstaneme kamarády,“ řekla za oba Lucka.

Jenže tři a půl roku po rozchodu už mluví jinak. Jste s Tomášem kamarádi? Tak zněla otázka v rozhovoru pro páteční vydání časopisu Téma. Odpověď? „Musím říct, že bohužel nejsme,“ přiznala barvu Šafářová s dodatkem, že když se náhodou potkají, ze slušnosti se pozdraví. „Dříve jsem mu po jeho úspěchu poslala několik gratulací. Teď už ne,“ prozradila ještě.

Přitom se znají od útlého dětství z prostějovských kurtů, kde oba odstartovali svou hvězdnou kariéru. Co si ti dva udělali?!

Zase randí s Američanem

Dvakrát nevstoupíš do stejné řeky? Lucii Šafářové to neříkejte! „Nedávno jsem se vrátila ke svému americkému expříteli,“ práskla na sebe v časopise Téma.

Znovu tak randí s Troyem Hahnem (32), kterého si nabrnkla při US Open 2013. „Snažím se mu ukazovat naši zemi, naše tradice a trochou ho učit česky,“ prozradila tehdy o bývalém profíkovi, který šest let pracuje jako trenér pro americkou tenisovou asociaci.

 

Necelých devět let tvořila Šafářová pár s Tomášem Berdychem.
Necelých devět let tvořila Šafářová pár s Tomášem Berdychem.