Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Manželka Borise Beckera Lilly dráždí fotkami s bičem: Sado-maso, to je náš sex!

Autor: ps

Manželka tenisové legendy Borise Beckera (47) dala všem zvědavcům nahlédnout do soukromí jejich ložnice. Lilly se pochlubila, jak s mužem v posteli dovádí a dokonce se zmínila o tom, co mají rádi. Člověku to až vyrazí dech!

Jak je vidět, Lilly se inspirovala filmovým trhákem 50 odstínů šedi a vyznala se z lechtivých scén, které s vášnivým manželem doma provozují. Prý mezi ně patří sadomasochistické praktiky! „Ano, také to přeci k sexu patří,“ hovořila otevřeně pro magazín Gala při vzpomínkách na postelové pasáže z kina.

Ovšem sadomasochistickou kategorii rozdělila do dvou kategorií. Nic, co by bolelo, nepraktikují. „Samozřejmě to musí mít své hranice. Jsem hravá, baví mě to tak, když se oba bavíme,“ přiznala odvážně a s důrazem dodala: „Kdyby mi Boris ublížil, pomstila bych se mu.“ Jak to myslela?

Očividně se s devítinásobným vítězem grandslamu v soukromí nenudí. „Nejsem do přírody taková, že bych muže sváděla, ale když mám náladu, tak vymyslím něco, abych ho potěšila. Se sklenkou šampaňského je to jednoduché,“ usmála se Lilly, která však má nejradši, když jí Becker pochválí, jak vypadá. „Dokáže mě překvapit, ale nejlepší jsou slova – Miláčku, sluší ti to,“ uzavřela rozebírané filmové téma přirovnané k vlastnímu životu.

Beckerova manželka ví, jak se zachází s bičem.
Beckerova manželka ví, jak se zachází s bičem.