Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Ronaldova EX Irina promluvila: Bylo s ním hnusně, je jako malý kluk

Autor: bko

Ve fotbale mu jde (skoro) na co sáhne, ale v lásce Cristiano Ronaldo (30) tápe… Jeho už bývalá přítelkyně, ruská supermodelka Irina Shayk (29), teď prozradila, proč se s hvězdou fotbalového Realu Madrid rozešla.

Hvězdný pár se rozpadl na přelomu roku a Irina se teď vyzpovídala pro španělský magazín Hola. „Můj vysněný muž je věrný, upřímný a musí to být gentleman, který ví, jak se chovat k ženám,“ naznačila ruská kráska, že tohle všechno Ronaldovi chybí.

Nahoře bez! Krasavice Irina Shayk odhalila pro magazín V téměř vše
Nahoře bez! Krasavice Irina Shayk odhalila pro magazín V téměř vše

„Rozhodně nechci být s chlapem, který mě dělá nešťastnou, protože je to spíš malý kluk, než dospělý muž,“ dodává Irina. Ta se dala dohromady s hollywoodským hercem a bývalým wrestlingovým zápasníkem Dwaynem Johnsonem, kterému se přezdívá The Rock, tedy skála. A plešatý obr zřejmě naplňuje její představy daleko lépe, než nagelovaný Cristiano.

„Myslela jsem si, že je dokonalý, ale nakonec jsem zjistila, že to tak není. Žena se cítí ošklivá, když zjistí, že má po svém boku toho nepravého,“ prozradila modelka. „Bylo mi hnusně a necítila jsem se s ním v bezpečí,“ dodala Irina.