Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

NEJ aprílové vtípky: Co čeká Soukalová i soustředění v Blance

Autor: bko

Pokud jste zapomněli, že je dnes prvního dubna, mohl vás příspěvek, se kterým se podělila Gabriela Soukalová na sociální síti, pořádně zaskočit. Ne, nebojte se, nic vám (s největší pravděpodobností) neuteklo, to si jen česká biatlonistka užila povedený aprílový žertík. Kdo si také ještě vtipně pohrál s fanoušky?

„Holka, nebo kluk?“ zeptala se hvězda Soukalová fanoušků na svém facebookovém profilu u ultrazvukového snímku nenarozeného miminka a vysloužila si za pár hodin tisíc „lajků“. „Určitě Apríl, přála bych ti mimčo, ale na koho budu v zimě koukat v televizi,“ usmívala se pak jedna z fanynek.

Zrzavá biatlonistka Soukalová: Přítel teď má jinou holku
Video se připravuje ...

Vtipně se k aprílu postavili i autoři webu hokejistů Karlových Varů, kteří vypustili do světa zprávu, že Energie místo tradičního soustředění na horách zvolila Prahu. A trénovat se bude i v tunelu Blanka.

„Tak kvalitní nepoškozené silnice jako v Blance jinde v Česku nenajdete. Vyjednal jsem si, že pro měření časů a rychlosti kluků budu moci využít už instalované radary a kamery. Jen mi kluci budou muset pomoc natáhnout několik kabelů,“ cituje server údajné vyjádření asistenta trenéra Kněžický.

A hlavní kouč Mlejnek se těší, že pohostinnosti tunelu pod Prahou budou Západočeši využívat několik sezon. „Podle informací společnosti Metrostav by komplex Blanka měl k podobným účelům být dostupný ještě minimálně 3 roky.“

Skvělý nápad měla i skupina fanoušků, která se snaží pomoci Petru Švancarovi zprovoznit brněnský stadion za Lužánkami k jeho rozlučce. Na jejich facebookové stránce se totiž objevily fotky rozestavěné hlavní tribuny i se střechou, které jakoby polorozpadlému brněnskému stánku (skoro) z oka vypadly…

Rozestavěný Eden, nebo spravující se Lužánky? Podařený vtípek fanoušků...
Rozestavěný Eden, nebo spravující se Lužánky? Podařený vtípek fanoušků...

Švancara začal s rekonstrukcí stadionu za Lužánkami
Video se připravuje ...