Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Sex s fanynkou po zápase? Útočníka v Anglii natočili a dostal padáka

Autor: bko

Na hřišti gól nevstřelil, „zaskóroval“ však jinak. Místo odměny však dostal útočník Jay Hart hrající za Clitheroe padáka. Na internetu se totiž objevilo video, na kterém si fotbalista z poloprofesionálního anglického týmu užívá sex s jednou z fanynek – a to dokonce na lavičce soupeře.

Hart, který je otcem dvou dětí, si z porážky 1:4 na hřišti Mossley, nedělal těžkou hlavu. Naopak využil toho, že se na stadionu pohybovalo větší množství fanynek, které dorazily na poslední zápas v sezoně v rámci speciální akce lákající ženy do ochozů.

Zatímco obličej fanynky není na videu zřetelný, Harta fanoušci identifikovali snadno. Nesvlékl si totiž ani oficiální klubové oblečení… Brzy přišla reakce – klub s Hartem ukončil spolupráce. „Jakýkoliv hráč, který nosí naše barvy, reprezentuje klub. Očekáváme určitou úroveň chování a disciplínu. To v tomto případě nenastalo,“ sdělila klubová mluvčí Anne Barkerová.

Také Hart si uvědomil, že udělal chybu. „Velmi toho lituji. Tedy toho, že jsem to udělal, ne že mě u toho chytili. Dal jsem si nějaké pití a myslel jsem si, že jsem sám,“ omlouval se. V tom se zásadně mýlil…