Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Hvězdný Neymar se dal na poker: Chce být úspěšný, jako ve fotbale!

Autor: ps

Patří k nejlepším fotbalistům světa, ale vůbec mu to nestačí! Hvězda Barcelony Neymar (23) se ve volných chvílích nesoustředí na klubové záležitosti, ale zdokonaluje se v pokeru. A není žádný troškař, chce v něm být stejně dobrý, jako ve fotbale!

Mladíček z Brazílie si nastavil vysokou metu, přesto věří, že může být úspěšný i za pokerovým stolem. „Být úspěšným pokerovým hráčem vyžaduje mnoho dovedností, které musíte mít, abyste se stali také úspěšným fotbalistou - důležitá je mentální síla, odolnost, trpělivost, klidná mysl i soustředění. Miluji výzvy a je mi jedno, zda jde o ty na fotbalovém hřišti nebo u pokerového stolu,“ komentuje, co ho na adrenalinové dovednostní hře baví.

Dokonce přiznal, že když jedou či letí s barcelonskými parťáky na zápas, poker je pokaždé zabaví. „Když jsem vyrůstal, hrál jsem fotbal prakticky každý den. Díky tomu se ze mě stala velmi soutěživá osobnost. A tak když zrovna nehraji fotbal, poker v autobuse nebo v letadle s mými spoluhráči nebo domácí partičky s přáteli jsou jednou z nejoblíbenějších náplní volného času,“ přiznal hravé sklony.

A kdy ho poprvé uvidíme za pokerovým stolem? Už v srpnu startuje v Barceloně 12. sezóna nejprestižnější turnajové série starého kontinentu PokerStars European Poker Tour a Neymar si poprvé vyzkouší pokerové dovednosti mezi profesionály v turnajové sérii – Celebrity Duels.