Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Jágrova neteř promluvila o jeho vztazích: Je Jarda zamilovaný?

Autor: David Turek

Jak je možné, že to Jaromíru Jágrovi (43) tak šlape? O tom, že je hokejový bůh, nikdo nepochybuje. K tomu zhubl a baví ho to víc než dřív. Ale není v tom ještě něco, nebo spíš někdo další? Že by se znovu zamiloval?

I o tom exkluzivně pro Blesk promluvila jeho neteř Pavlína Jágrová (25). „Zrovna mi volal, letos to prožívá hodně v klidu a bere ten hokej jako zábavu. Nenervuje se kvůli tomu a letos poprvé to bere v klidu. Zatím ho baví toto mistrovství víc než kdy jindy,“ prozradila Blesku Jágrova neteř.

Není možné, že mu novou energii do žil mu vlila nová láska, o které se ví, že je mocná čarodějka? „Bavíme se spolu o vztazích, on radí mně a já jemu nemám do čeho mluvit, protože nemá žádnou ženu, o které bych věděla. Podle mě není zamilovaný,“ míní Pavlína.

Pavlína Jágrová s blogerkou Evou Svobodovou sledují skóre čtvrtečního utkání s Finskem.
Pavlína Jágrová s blogerkou Evou Svobodovou sledují skóre čtvrtečního utkání s Finskem.

Byla to právě ona, kterou jako jednu z mála pustil do svého soukromí a zažila i jeho vleklé lásky v předchozích letech. „Hodně jsem si rozuměla s Andreou Verešovou a Innou Puhajkovou, obě byly moc fajn,“ tvrdí Pavlína.

A jak by podle ní měla vypadat Jágrova žena snů? „Já vlastně ani nevím, jaká by měla být. Každá z těch předchozích byla jiná, asi nemá zrovna vyhraněný typ,“ směje se modelka.

Takže hokejový hrdina Jágr bude momentálně asi nejžádanějším starým mládencem v Česku i ve světě.