Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Erat si odvedl přítelkyni fotbalisty Štohanzla, ale doma má manželku a dvě děti

Autor: ps

Večírek českých hokejistů finišoval z neděle na pondělí všelijak. Po svém to však vzal útočník Martin Erat (33), kterému se podařilo »skórovat« na cizím hřišti. Z pražského baru si odvedl přítelkyni mladoboleslavského fotbalisty Jana Štohanzla – Lucii Blahovou. Škoda, že taková trefa nepřišla v semifinále nebo v boji o bronz…

Byl to parádní večírek! Rozlučka s domácím světovým šampionátem, s fantastickým českým publikem i s dobrou partou kluků v nároďáku. Kdo ví, jestli to ale nebude pro Erata, který má doma manželku a dvě děti, brzo také jedna smutná rozlučka.

Velmi těžko bude manželce vysvětlovat, že podle webu Extra.cz náhodou narazil na přelétavou zlatokopku, která před pár lety zavadila o fotbalistu Mladé Boleslavi, ale když dostala šanci klofnout hokejistu z NHL s tučným kontem (Erat v zámoří vydělal 25,3 milionu dolarů tedy asi 610 milionů korun), neváhala!

Kam z nočního podniku vyrazili? To už vědí pouze oba záletníci… Třeba má ale hokejista Arizony Coyotes pro svoji ženu důvěryhodné vysvětlení. Možná šel Štohanzlovu partnerku doprovodit v osm hodin ráno po pařbě na vlak nebo do práce. Ale co ta ruka na zadku?

Martin Erat obhlíží situaci.
Martin Erat obhlíží situaci.