Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Případ přebrané lásky – ženatý Erat vs. mládenec Štohanzl: Tak si ten zadek nech!

Autor: nem

Hokejka si to rozdala o ženskou s fotbalovým balonem. Hokejka vyhrála, má z toho průšvih a balonu je to fuk! Vítejte v pikantním příběhu, který baví republiku.

Reprezentant Martin Erat (33) si po mejdanu nároďáku vodil pražskými uličkami blonďatou krasavici Lucii Blahovou. Háček je v tom, že Erat je ženatý, má dvě děti a Lucie do té doby chodila s fotbalistou Janem Štohanzlem (30).

Časovaná sexbomba

Martin a Lucka si hladili zadky, Honza je spatřil na fotkách v Blesku a zareagoval tak, že kouzelnou prdelku své milé sokovi přenechal. „Je to tak, že už spolu nejsme. Sice krátce, ale nejsme, takže je mi jedno, co Lucka dělá. Jde to mimo mě, je to její život, ať si ho užívá a já to nechci komentovat,“ pravil včera záložník Mladé Boleslavi.

Období »krátce« ovšem znamená, že styk s nevěrnou dámou ukončil na sociální síti až v pondělí. Poté co snímky vyšly…  Lucka je však časovaná sexbomba pro oba muže. Kdypak se asi začne manželka Věra Erata ptát, co má to vášnivé randění se zlatokopkou znamenat. A uvěří mu někdy?