Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Kvitová v Paříži konečně pookřála, tedy alespoň v soukromí: Přiletěl jí miláček!

Autor: ps

Výkony české jedničky na tenisovém grandslamu Roland Garros jdou nahoru. Počáteční trápení Petry Kvitové (25) ustupuje, zlepšení na kurtu možná přinesla zpráva, že ji na druhý pařížský týden přijede podpořit přítel hokejista Radek Meidl. Od včerejška jsou ve Francii spolu!

Zpočátku pařížského majoru se Kvitová zdála bez nálady, na kurtu často vypadala až zoufale. Přesto vždy dokázala bitvu nejen se svojí soupeřkou, ale i sama se sebou vyhrát.

„Nemohla jsem ani vyhrát servis, naštěstí jsem to nakonec dohrála. Bylo to těžké i pro borce v boxu. Ale počítá se výhra a jde se dál,“ říkala Petra po výhře ve 2. kole.

Teď už se ale nemusí bát, že by kluci v jejím boxu byli na podporu sami. Ta hlavní přiletěla včera z Česka. A přítel Kvitové byl hned pozvaný na společnou večeři. „Podívejte se, kdo je tu v Paříži s námi,“ napsala tenistka k fotce umístěné na sociální síti.

Pochroumaná psychika tak jistě dostane pozitivní impulz a hvězda z Fulneku snad půjde v turnaji dál. Oporu vedle sebe má, už jí nic nechybí. Jen titul z French Open…

V týmu Petry Kvitové přibyl jeden člen. Do Paříže za ní přiletěl její přítel Radek Meidl.
V týmu Petry Kvitové přibyl jeden člen. Do Paříže za ní přiletěl její přítel Radek Meidl.