Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Hokejista Hertl vzal přítelkyni na Krétu: Aneta vyšpulila opálenou prdelku!

Autor: ps

Jak krásný výhled z Kréty nejen na Středozemní moře! Hokejista San Jose Sharks Tomáš Hertl (21) vyvezl přítelkyni Anetu na největší řecký ostrov, čímž se pochlubil na sociální síti. Kromě krásných panoramat ukázal i pohlednou partnerku, která se vystavila v modrých plavkách. Vyšpulila opálenou prdelku!

Na uplynulou sezonu v NHL by Hertl nejraději zapomněl. Po famózním prvním ročníku, kdy si ho zamilovali snad všichni v San Jose, přišel útlum.

V 81 zápasech posbíral jen 31 bodů (13+18), přesto si nadějného útočník vybral kouč Růžička do týmu pro mistrovství světa v Praze. Dal mu šanci, aby pookřál, jenže Tomáš se i v Praze trápil. Ze základní sestavy během turnaje putoval až na tribunu. Klíčové bitvy (semifinále a duel o 3. místo) sledoval z hlediště, kde se místy pořádně mračil.

Není divu, že chtěl vypnout, od hokeje si odpočinout a dostat z hlavy všechny noční můry, které za osm měsíců nasbíral. Uklidil se na několik dní se svojí milovanou Anetkou do Řecka, aby nabral bronz, kterého se mu na domácím šampionátu nedostalo.

„Pár fotek z dovolený a teď už zase začne trénování,“ napsal k několika fotkám na Facebooku. Rybí hodování i přítelkyni přiblížil pěkně zblízka. A jak je vidět, dovolenou společně moc užili…

To jsou ale krásná panoramata! Jaký výhled měli Hertl s přítelkyní na Středozemní moře.
To jsou ale krásná panoramata! Jaký výhled měli Hertl s přítelkyní na Středozemní moře.