Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Barbora Strýcová a David Kraus se vrátili z Paříže: Lásko, jsme doma!

Autor: top

Jejich láska praskla minulý týden, když jí on horlivě fandil na tribuně při French Open. Ale kdyby snad někdo ještě o vztahu tenistky Barbory Strýcové (29) a zpěváka Davida Krause (35) pochyboval, tady je další důkaz!

Úterý, desátá hodina večer, letiště Ruzyně. Bára a David, mimochodem syn herce a baviče Jana Krause, vystupují společně z letadla na lince Paříž – Praha. Bára před pár hodinami vypadla na Roland Garros s nizozemskou parťačkou Krajicek ve čtvrtfinále dámské čtyřhry a ve Francii už je s novým přítelem nic nedrželo. Ve dvouhře totiž Strýcová skončila už v 1. kole.

Takže hned po úterním zápase zabalili saky paky a hurá domů, kde na sebe budou mít přece jenom mnohem více času. A ten je pro ně sakramentsky drahý!

Jen si vzpomeňte, co Bára říkala před pár dny, když se rozpovídala o krachu osmiletého manželství s Jakubem Záhlavou, s nímž se rozvedla v lednu. „Tenis je v tomhle hrozně těžký. Máme sezonu leden až listopad. Když je partner tenista, váš trenér nebo někdo, kdo jezdí jen s vámi, tak to jde skloubit. Ale lidé, kteří pracují v Čechách, to někdy nechápou. Což já zase beru. Tak nevím, asi si někoho najdu, až skončím kariéru.“

Jenže lásku si naplánovat nelze, a tak Bára zkouší štěstí už teď. Tak ať to vyjde!

Tenistka Barbora Strýcová s hudebníkem Davidem Krausem se vrátili z French Open.
Tenistka Barbora Strýcová s hudebníkem Davidem Krausem se vrátili z French Open.