Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Na Ronalda to prasklo! Se mnou podvedl přítelkyni, chlubí se kráska z Playboye

Autor: om

Tenhle blonďatý blonďatý Ježíšek tvrdí, že loni obdaroval l nejfajnovější fotbalovou superstar - Cristiana Ronalda (30). Čím? No úplně vším!

O Ronaldovi se psalo, že měl během vztahu s Irinou Shayk desítky žen na sex. I jeho expartnerka a si to myslí. Tady je nejspíš jedna z nich. Promluvila o tom pro mexický list Reforma.

Má velké oči i jiné přednosti a jmenuje se Daniella Chavez (24). „Sešli jsme se loni v listopadu ve Spojených státech. Předtím jsme byli v kontaktu po e-mailu a Skypu. Jela jsem tam za prací a on řekl: Pojďme si dát schůzku!“ Jak dopadla?

Prsatice, která byla Playmate ve vánočním čísle mexického vydání lechtivého časopisu, to vylíčila celkem přesně. „Cristiano byl zpočátku nesmělý a opatrný. Když z něj spadl ostych, byl z něj docela chlap. Chtěl mě, ale nedal to najevo.“

Ani nemusel, dostal, co bylo k mání… „Chtěla jsem si splnit sen a vyspat se ním. Miluju jeho tělo. A jemu se na mně líbila tvář, prsa i to, že ještě nikdy předtím neměl žádnou Playmate,“ popsala Daniella, jak si oba odškrtli v deníčku nový sexuální zážitek.

Chilská playmate Daniella Chavez má fotbal skutečně ráda. Užije si ho i na herní konzoli.
Chilská playmate Daniella Chavez má fotbal skutečně ráda. Užije si ho i na herní konzoli.